Jump to content


Photo

T9 leak issue


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jtusa181

jtusa181

    OnTarget Photography

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,730 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL


Posted 14 April 2011 - 11:08 AM

Dont know if anyone even checks this part of the forum...but...
Just got my T9 in today. It came with a Lapco tank adapter and since my 12 grams are still in the mail, im using a 45/45 tank. But anyways, when I air up the T9 a small crackling/hissing leak comes from the relief valve. This is used, so I would think it was set. I dont know much technical stuff on the Tiberius markers so im hoping you guys can help me out here.

-Thanks, Dalton.

OnTarget Photography

Bitches be haten, time to call all polar bears and beavers the war has begun...




My Feedback


#2 lonewolfpaintballer

lonewolfpaintballer

    The Boss

  • Members
  • PipPip
  • 247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Michigan

Posted 14 April 2011 - 02:35 PM

is this the t9.1 or the t9?

Posted Image
Setup: Tippmann Phenom Electro ~ Ninja 68/4500 ~ Rap4 TacTen
My Feedback: +3



#3 jtusa181

jtusa181

    OnTarget Photography

  • Retired Staff
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,730 posts
  • Gender:Male
  • Location:FL


Posted 14 April 2011 - 03:41 PM

I got it figured out. Just had to turn the relief valve in till it stoppedPosted Image

OnTarget Photography

Bitches be haten, time to call all polar bears and beavers the war has begun...




My Feedback





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users