Jump to content


Photo

TechPB Battlefield 3 Platoon HQ


  • Please log in to reply
1180 replies to this topic

#1 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:02 PM

I've gone ahead and started a TechPB platoon for BF3, you may find it HERE.

Alright, this is the official BF3 thread for TechPB.

-Relevant conversation in regards to the game
-Opinions on the game, items, weapons, classes, etc.
-Stories about the game
-Gamer tags
-Strategies
-Info on DLC's or updates

It would seem that EA/DICE has created a new Platoon system that resembles clan support pages for other titles. As this type of system can be extremely helpful for users wishing to connect to other gamers for the purposes of coordination, proper teamwork, and to socialize; I have created us a TechPB platoon that you may find here.

Quite a number of us joined up and played Battlefield Bad Company 2 together, and generally speaking, we did quite well with multiple users popping in and out between games. If you were around when BC2 was big around these parts, you know how many laughs were had during our matches.

To be clear, I made this Platoon with the intent to allow our user-base to connect to like-minded gamers, and NOT to be a hardcore gaming clan. Tempers can flare while you play intense and competitive shooters, but we will not allow users to turn this into a shit show of elitist K/D cock waving contests. We can play hard, but many of us also like to play video-games socially, please allow for both viewpoints.

Although the Platoon system can organize this type of application more than a simple thread, I will included a simple database of usernames and online aliases for users here to quickly shoot out friend requests and messages to each other. Please, and let me stress PLEASE included your forum username in any friend request so members know where you are coming from, and not just punk you off as another butt-hurt troll.

We will be using the tried and true 3 digit TPB motif as our clan-tag/indicator.

Gamertag/PSN ID/PC username Database
: (Please indicate what system you are playing on)

Xbox 360 Users:
HeroForADay - HeroForADay
andrewthewookie - Jedi Sovereign
anothoneyk123 - Jacobk123
pb=life - jeff has a gun
canscom - canscom
Trum_15 - trum 15
The_Economist - djjazzynads
turkey357 - turkey3577
skipy35 - PaintballMutant
PrometheanFlame - PrometheanFlame
Plattypus - PlattypusRex
Mayhampaintball - erlpaintball50
PeanutWing - PeanutWing007
arxballer - BalladOfDaSalad
PB2011 - AHomelessWalrus
DubGeek13 - DubGeek13
Blackraven700 - Blackraven70
speedwoods39 - iblowatsports
nubypballer - WhiteShwag
Playstation 3 Users:

SublimeDPG4 - Neason8
ShadowZero - SlightEgo
paintballer4ever - Contractkilla123
Baux18 - darknite18
tripp - Midnightspctrum
Troy11 - xTroy_11x
NST70 - bigx


PC Users:

drexler - Nick7397
PrometheanFlame - PrometheanFlame
Nobben #44 - Bjerke19
gamefreak054 - gamefreak054


Community News

Battlefield 3 News

Edited by HeroForADay, 09 November 2011 - 01:26 PM.


#2 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:19 PM

Reserved for additional thread edits.

#3 SublimeDPG4

SublimeDPG4

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,251 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Woodlands, Texas

Posted 02 October 2011 - 02:29 PM

My PSN ID is Neason8, me and a few TechPB guys already have a little squad going! :)

#4 SublimeDPG4

SublimeDPG4

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,251 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Woodlands, Texas

Posted 02 October 2011 - 02:36 PM

It won't let me join the platoon for some reason tho :(

#5 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:40 PM

Do you have your EA profile all set up? I didn't even get a notification that you wanted to join.

#6 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 02:42 PM

Forgotten me already? Lol, my 360 tag is "Jedi Sovereign"

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#7 drexler

drexler

    Nutrition is my Mission

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,383 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brevard, Fl


Posted 02 October 2011 - 02:44 PM

I'm Nick7397 on the PC. That's likely to change though. Freaking origin username sucks. Posted Image

#8 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:44 PM

Haha no I haven't. :lol:

Trying to work on cleaning up the gaming forum, and figuring out thread mergers. :unsure:

#9 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 02:46 PM

Ya, it's a little confusing trying to remember which reply went with which BF3 thread.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#10 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:49 PM

There was 6 BF3 threads ranging from complaints, help, and general discussion. I figured it would be easier to unify the topic into a single thread. We had quite the discussion going for BC2 at one point, and I want to continue that onto the next game once everyone abandons BC2. :lol:

#11 SublimeDPG4

SublimeDPG4

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,251 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Woodlands, Texas

Posted 02 October 2011 - 02:49 PM

Do you have your EA profile all set up? I didn't even get a notification that you wanted to join.


Yeah, it says you can't join this platoon with your soldier!?!?

I'll try later

#12 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 02:51 PM

You know what I think it is... you may need to have an active soldier on the given platform. It appears you can have a main elsewhere, but you do need to have something on the primary platform, which in this case in the 360.

For now, try becoming a fan, and let me see if I can work this out.

Edited by HeroForADay, 02 October 2011 - 02:54 PM.


#13 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 02 October 2011 - 03:41 PM

jeff has a gun on 360

#14 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 02 October 2011 - 03:52 PM

it wont let me sign on to battlelog :(

#15 ShadowZero

ShadowZero

    Karma Police

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,235 posts
  • Gender:Male
  • Location:In Your Pants

Posted 02 October 2011 - 03:56 PM

I'm on PS3

Gamertag is SlightEgo (reference to the etek) :P

-My YouTube (More Videos To Come Soon!)


Set-Up: Marq Rapper, Dye Rotor, Ninja 68/45

Be a Brick Wall, Don't Break Down


#16 paintballer4ever

paintballer4ever

    Elite Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,166 posts
  • Gender:Male
  • Location:spokane,washington

Posted 02 October 2011 - 05:26 PM

Havent signed up for the platoon yet my PSN name is Contractkilla123. Neason and i run BF3 on the ps3 :P

#17 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 05:29 PM

I'll update the list shortly. Unfortunately it looks like you can only join the platoon when you have an active soldier on the 360 as it piggybacked off my main account. Although it's not a big deal as we still have our home here, if anyone feels the need to make a PS3 or PC chapter as well, that would be entirely possible. That is, unless you don't wanna jump platforms. :lol:

I was hoping that it would recognize multiple platforms and just group users accordingly, I guess I was wrong.

#18 SublimeDPG4

SublimeDPG4

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,251 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Woodlands, Texas

Posted 02 October 2011 - 05:53 PM

Havent signed up for the platoon yet my PSN name is Contractkilla123. Neason and i run BF3 on the ps3 :P


Got my headset!

#19 canscom

canscom

    Lest we forget the soldiers. who saved our country

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,075 posts
  • Gender:Male
  • Location:Alberta Canada

Posted 02 October 2011 - 06:21 PM

Gamertag:canscom
Stop worrying about how you look, and start worrying about how you play. Get out on the field and play paintball the best you can, not stand at home in front of a mirror trying to figure out if your jersey matches your eyes.

#20 Trum_15

Trum_15

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,327 posts
  • Gender:Male
  • Location:portland, maine

Posted 02 October 2011 - 06:23 PM

my 360 gt is trum 15.

#21 anthoneyk123

anthoneyk123

    Sexy Beast

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,289 posts
  • Gender:Male
  • Location:California, San Diego


Posted 02 October 2011 - 06:41 PM

My 360 GT is Jacobk123
Spisla: Have I posted my phantom in here yet? It's smexy
Baux18: jeez kyle why dont you just go have sex with the thing.
Spisla: I have. more than once actually.

#22 PrometheanFlame

PrometheanFlame

    Nein, you tiny demons! NEIN!!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,357 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cocoa, FL

Posted 02 October 2011 - 06:49 PM

You can be in multiple platoons, right? I'm already in one with some close friends, but wouldn't mind joining this one as well.

Posted Image

Grammar Nazi Fuhrer : LL3 Soulja : Eleven Percenter


#23 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 06:58 PM

Yes, you can be in multiple Platoons. I'm in 2 right now.

#24 drexler

drexler

    Nutrition is my Mission

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,383 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brevard, Fl


Posted 02 October 2011 - 07:06 PM

There are no pc players! Posted Image

#25 paintballer4ever

paintballer4ever

    Elite Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,166 posts
  • Gender:Male
  • Location:spokane,washington

Posted 02 October 2011 - 07:40 PM


Havent signed up for the platoon yet my PSN name is Contractkilla123. Neason and i run BF3 on the ps3 :P


Got my headset!

get online!

#26 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 08:21 PM



Havent signed up for the platoon yet my PSN name is Contractkilla123. Neason and i run BF3 on the ps3 :P


Got my headset!

get online!


ill see you guys online after the phillies game Posted Image
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#27 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 08:33 PM

ive only been playing for a few hours and i have been sniping for most of the time. and i still hardly have the hang of it.

dont you have to account for the bullet dropping over a long distance and all that jazz?
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#28 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 08:56 PM

updated the list.

#29 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 08:57 PM

ive only been playing for a few hours and i have been sniping for most of the time. and i still hardly have the hang of it.

dont you have to account for the bullet dropping over a long distance and all that jazz?

Yes, there is bullet drop. At distances across the map, you'll have to aim about 1.5 to 2 heads high, and in closer, like when you're in the subway, you'll want to go about .5 heads higher (this is with the 12 power scope, that's what I'm using to make these calculations). It's nice that you can see the bullet's path, so stay scoped in after you shoot and you can get a feel for the distances and drop involved. Now that I've got the hang of it, I can get headshots with the SV98 about 75% of the time at any distance.

Edited by andrewthewookie, 02 October 2011 - 09:00 PM.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#30 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 02 October 2011 - 08:58 PM

Or you can do what has been popular and roll with no optics at all. :huh:

#31 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 09:03 PM


ive only been playing for a few hours and i have been sniping for most of the time. and i still hardly have the hang of it.

dont you have to account for the bullet dropping over a long distance and all that jazz?

Yes, there is bullet drop. At distances across the map, you'll have to aim about 1.5 to 2 heads high, and in closer, like when you're in the subway, you'll want to go about .5 heads higher (this is with the 12 power scope, that's what I'm using to make these calculations). It's nice that you can see the bullet's path, so stay scoped in after you shoot and you can get a feel for the distances and drop involved. Now that I've got the hang of it, I can get headshots with the SV98 about 75% of the time at any distance.


i was looking maybe for something on the screen that would give me an idea of how far they are and how many notches to add, but i didn't see one. and the subway is my favorite spot for sniping.

PSN= darknite18

i can has add?

Edited by Baux18, 02 October 2011 - 09:03 PM.

Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#32 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 09:05 PM

You'll just have to estimate. I don't do any calculations (I just said that to mean my guestimation), I just go with what feels right based on how big they look. You'll get it eventually; I was terrible for the first few games, until I figured out the mechanics of it.

Edited by andrewthewookie, 02 October 2011 - 09:06 PM.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#33 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 09:10 PM

i was surprised by how smooth it ran for a beta though.

i didnt have any noticeable lag.
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#34 paintballer4ever

paintballer4ever

    Elite Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,166 posts
  • Gender:Male
  • Location:spokane,washington

Posted 02 October 2011 - 09:21 PM

If all the snipers are 2 shot kills at the body then the semi autos should at least be 3. It makes me so mad when i cant down people with a shot from the sv98 but the guy with an SVS or the MK Mod (or whatever they are called) can spam 2 shots into me from any distance.

#35 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 09:30 PM

any sniper that is not an automatic 1 shot kill gets me mad. its a fucking sniper rifle.
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#36 SublimeDPG4

SublimeDPG4

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,251 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Woodlands, Texas

Posted 02 October 2011 - 09:39 PM

ive only been playing for a few hours and i have been sniping for most of the time. and i still hardly have the hang of it.

dont you have to account for the bullet dropping over a long distance and all that jazz?


Me and pb4ever found out you can't talk to your squad that's why we couldn't hear each other!

#37 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 09:43 PM


ive only been playing for a few hours and i have been sniping for most of the time. and i still hardly have the hang of it.

dont you have to account for the bullet dropping over a long distance and all that jazz?


Me and pb4ever found out you can't talk to your squad that's why we couldn't hear each other!


really?

they better fix that..
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#38 paintballer4ever

paintballer4ever

    Elite Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,166 posts
  • Gender:Male
  • Location:spokane,washington

Posted 02 October 2011 - 09:54 PM

True but you should not be able to spam the beginning snipers like assualt rifles and get 2 shot kill and then use the bolt action which shoots slow as hell and have to get a 2 shot kill. That isnt balanced.

#39 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 09:54 PM

If all the snipers are 2 shot kills at the body then the semi autos should at least be 3. It makes me so mad when i cant down people with a shot from the sv98 but the guy with an SVS or the MK Mod (or whatever they are called) can spam 2 shots into me from any distance.

I agree. It gets annoying to just miss the head with the SV98, and hear 2-3 quick shots coming my way. I think they should be either less accurate, slower shooting, or have more recoil and take longer to reacquire the target.

any sniper that is not an automatic 1 shot kill gets me mad. its a fucking sniper rifle.

I used to be like you, then I got good with the sniper as it is. If you practice with it, it can be a OHK weapon.

Edited by andrewthewookie, 02 October 2011 - 09:58 PM.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#40 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 10:02 PM


any sniper that is not an automatic 1 shot kill gets me mad. its a fucking sniper rifle.

I used to be like you, then I got good with the sniper as it is. If you practice with it, it can be a OHK weapon.


i just fell that anything above the waist should be a one shot kill.

and why is the shotgun in recon?
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#41 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 10:04 PM

i just fell that anything above the waist should be a one shot kill.

and why is the shotgun in recon?

I agree with you in spirit, but in the game, I think the bolt actions are fine. As for the shotguns, they probably wanted to get the weapons in there without having to deal with too many loadouts. It is the beta, after all.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#42 Baux18

Baux18

    Screw you guys, I'm goin home.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Philly, PA

Posted 02 October 2011 - 10:13 PM

I agree with you in spirit, but in the game, I think the bolt actions are fine. As for the shotguns, they probably wanted to get the weapons in there without having to deal with too many loadouts. It is the beta, after all.


i haven't used a bot action yet, but that is what i usually prefer.
Posted Image

Well aware, he is a master of sarcasm, and I love me my Baux.


#43 paintballer4ever

paintballer4ever

    Elite Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,166 posts
  • Gender:Male
  • Location:spokane,washington

Posted 02 October 2011 - 10:19 PM

I just got done playing a game and got killed by the SVD about 6 times and all i hear in my turtle beaches before i die is about 4 or 5 rapid snipers shots Posted Image. And who knows on the 870 i know alot of the unlocked guns can be used in all classes for example i use my PP2000 in the recon class, fuck sniping

#44 capaintballer

capaintballer

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,025 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norcal

Posted 02 October 2011 - 10:51 PM

well i just played my first ever battle field game, i like the game alot even though its still in beta but im kinda confussed on how you get the weapons because ive been a CODer all my life :unsure:
My feedback +3/0/-0
ur under 18 and pay for ur own gear put this in ur sigPosted Image

#45 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,835 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 02 October 2011 - 11:22 PM

well i just played my first ever battle field game, i like the game alot even though its still in beta but im kinda confussed on how you get the weapons because ive been a CODer all my life :unsure:

When you first start out, you have a very limited selection of guns. As you level up, you earn guns in the load out you use to level up.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#46 anthoneyk123

anthoneyk123

    Sexy Beast

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,289 posts
  • Gender:Male
  • Location:California, San Diego


Posted 03 October 2011 - 10:28 AM

i just fell that anything above the waist should be a one shot kill.

and why is the shotgun in recon?

The shotgun gets unlocked for all classes at some rank, sort of like pistols but primary.
Spisla: Have I posted my phantom in here yet? It's smexy
Baux18: jeez kyle why dont you just go have sex with the thing.
Spisla: I have. more than once actually.

#47 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 03 October 2011 - 06:45 PM

There are a number of all kit unlocks.

Right now I'm really enjoying the 416 as it's become so perfect for a number of situations. Semi for super long, 3 round burst for medium, and full auto for in your face. :tup:

#48 The_Economist

The_Economist

    It's business time.

  • BST Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 2,361 posts
  • Gender:Male
  • Location:NW Indiana

Posted 03 October 2011 - 08:03 PM

Add me on Xbox 360: Djjazzynads

Sadly, I recently bought Dead Island, and it has kinda pushed the BF3 beta out of the way for the time being, but I will definitely be in on the main game. Or, maybe Dead Island will get old and I'll get back on the beta, who knows?


#49 HeroForADay

HeroForADay

    #1

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,813 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary, Alberta, Canada

Posted 03 October 2011 - 08:08 PM

No God damn, you will play the beta with me! B)

#50 schulzy

schulzy

    It hurts so good.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,843 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ontario, Canada

Posted 03 October 2011 - 08:16 PM

Still have no desire to play it.

Is DICE adding a conquest mode to the beta?

sigwf.png

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users