Jump to content


Photo

signature issues


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 10 October 2011 - 04:34 PM

i tried to add the picture from the Legit BST club, and it wont let me i am inside the regulations, the picture is 500-100 i believe, and i only have 3 lines of text and 1 link help please?

#2 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,968 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 10 October 2011 - 04:36 PM

That happens to me every once in a while. For whatever reason, you have to clear the signature, save it like that, and start from scratch to add the picture and lines of text.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT 09 Impulse HB REV-i Macroless Mech Ion
Rotor Grillz PE 70/45 Feedback - 23/0/0

Closer & Angel A1 F/S/T


#3 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 12 October 2011 - 01:06 PM

<strike>thanks!<br></strike>SYKE! i copied it, deleted it, and then now it wont even let me post it with just 2 links and 1 line of text RAGE!!!<br>

Edited by nowan4ever, 12 October 2011 - 01:13 PM.


#4 slinkyaroo

slinkyaroo

    Yes, I'm old. Yes, I'm cranky.

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,858 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ontario

Posted 12 October 2011 - 04:54 PM

Use the code option and post it. I'll fix it for yah.

#5 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 12 October 2011 - 06:17 PM

whats the code option?

#6 slinkyaroo

slinkyaroo

    Yes, I'm old. Yes, I'm cranky.

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,858 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ontario

Posted 12 October 2011 - 06:43 PM

[code=auto:0]. [/c ode]

#7 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 12 October 2011 - 07:10 PM

do i hit the code button before every line or just once?

#8 slinkyaroo

slinkyaroo

    Yes, I'm old. Yes, I'm cranky.

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,858 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ontario

Posted 12 October 2011 - 08:18 PM

Code button is like the quote button. Put everything between the code /code

#9 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 13 October 2011 - 04:52 PM

still doesnt work :/

#10 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 15 October 2011 - 08:32 AM

HELP

#11 slinkyaroo

slinkyaroo

    Yes, I'm old. Yes, I'm cranky.

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,858 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ontario

Posted 15 October 2011 - 02:46 PM

Post it here and let me see what you have.

[code=auto:0]
My stuff
My link
My pic
[/C0DE]

Or just post it how you want it to appear.

#12 nowan4ever

nowan4ever

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 773 posts
  • Gender:Male

Posted 15 October 2011 - 11:42 PM

FEP QUEST
10 Reasons to Date a Paintballer
Nowan4evers Feedback 3/0/0
Posted Image

thanks slink!

Edited by nowan4ever, 16 October 2011 - 12:18 PM.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users