Jump to content


Photo

Posting problem.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Nobben #44

Nobben #44

    Life's too short to drive boring cars

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,465 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Fresh Fish


Posted 11 January 2012 - 01:01 PM

So most of my posts for the past week or two has needed to be edited.
When I post a new "paragraph" or press enter for a new line it gets replaced by "</div><div>".
And some of the normal spaces between words become some random letters and signs.

Example:

I'm Commander Shepard.
And this is my favorite store on the Citadel.

Looks like:

I'm Commander Shepard.</div><div>And this&npdsd;is&frts;my favorite store&dpnl:on the Citadel.


I was just wondering if this is a known bug and is "in the works".
And if anyone else made a thread about this before me I apologize.

Edit: Here is another example:

<div align="center"> WELCOME!!! <br><br>to V4.0 of the Elite Gun Owners Club.<br><img src="http://i631.photobuc...br><br>(looking for a new banner to replace the one shown above. post them here or PM them to me "abra" top 3 will be voted on)<br><br><br>!!!!!HUNTING FOR MEMBERS NOW!!!!!<br><br>This Club is about showing off your very best.<br>we are talking about anything from your <br>high end ego<br>to your insane project guns<br>if you think your gun can ball with the best of them<br>we would love to invite you to join our member club<br><br>Reasons for joining!<br>1. every month we will have a GUN ON THE MONTH award <br><br>2. At the end of the year we will be giving out the GUN OF THE YEAR AWARD <br><br>3. This is where you come to show off your favorite and BEST gun(s)<br><br>4. New to this stuff? Want to know how to make your gun ELITE?<br>I'm sure me or any of the up coming members would love to help<br><br>5.We&nbsp;&nbsp;are striving to be the BEST gun owners club EVER. so if you have&nbsp;&nbsp;suggestions. all you have to do is message me and we will talk about&nbsp;&nbsp;things.<br><br>MEMBERS SHOOTING VIDEOS<br>(my idea is to have you guys send me the raw file of a shooting video so i can upload them to an Elite Gun Owners youtube channel. that way we can all share in the views (and of coarse you will be however you would like)<br><br><br>we are different from all of the other "high end" "gun whore clubs" for very simple reasons<br>YOU DO NOT NEED A $1,000 and up gun<br><br>it just has to be ORIGINAL in some way nothing can be stock!<br>(yeah thats a newer rule, but thats what this club was really meant for)<br><br><br><font size="4">RULES TO JOIN<br>1. you MUST submit your entry just as you would in B/S/T<br></font>Marker:<br>Color:<br>Upgrades:<br>*and picture with your techpb user name hand written*<br><br><font size="5"><font size="4">2. STAY ACTIVE<br><br><font size="3">and thats it!</font><br></font></font>&nbsp;&nbsp;<br><font size="7">MEMBERS<br><font size="4">President: AbRa_KaDaBrA<br><br>V.P: Kevin<br><br><font size="7"><font color="#FFFF00">Elite</font></font><br>1. </font></font><font size="3"><span class="author vcard"><a class="url fn" href="index.php?showuser=14066">Nobben #44</a></span></font><font size="7"><font size="4"><br>2. </font></font><font size="3"><a href="index.php?showuser=32510">shishkabob</a></font><font size="7"><font size="4"><br>3.<br>4.<br>5.<br><br></font></font></div>



Edited by Nobben #44, 11 January 2012 - 01:16 PM.


#2 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 11 January 2012 - 03:41 PM

I've been having problems like this a lot more recently as well

#3 aresfiend

aresfiend

    Noob Overlord

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,329 posts
  • Gender:Male

Posted 11 January 2012 - 10:39 PM

it is also not related to posting HTML as mods have been saying as even this may get warped when I hit the post button.

#4 drexler

drexler

    Nutrition is my Mission

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,383 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brevard, Fl


Posted 14 January 2012 - 10:24 AM

I've been having this problem at lot lately.

#5 slinkyaroo

slinkyaroo

    Yes, I'm old. Yes, I'm cranky.

  • Root Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belleville, Ontario

Posted 14 January 2012 - 10:47 AM

Go into your settings.

Settings > General Settings > Default editor type for members > Posting Settings > unclick Enable visual (RTE) editor > Save Changes.

You all are using RTE. Disable it. RTE is a pain in the arse at times.

#6 Nobben #44

Nobben #44

    Life's too short to drive boring cars

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,465 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Fresh Fish


Posted 14 January 2012 - 11:36 AM

Thanks!

I'll do that and let you know if it happens again. :tup:




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users