Jump to content


Photo

Coding problem?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 spisla

spisla

    I made Mr. Rogers eat paint

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,192 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver Wa

Posted 16 March 2012 - 09:22 PM

It seems to be happening to me a lot lately, I always edit it though. (If it happens in this post, I won't edit it.) It takes away my spaces in between paragraphs/ideas.



^^^^^Like that space. And put in something like "<br>". I've also seen codes like &nsbd; Or something similar to that. I think I have seen it among other members, but I've only really noticed it when It happens to me.
Posted Image

If you see someone pulling that here hit the report button and I'll teabag them =)

NorthWest Ballers club. TechPB feedback

#2 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 16 March 2012 - 09:42 PM

Go to settings>general settings> uncheck the Enable visual (RTE) editor box under posting settings

I think it was either sticktodrum or slinkyroo that told me to do that and it fixed my coding issues

#3 spisla

spisla

    I made Mr. Rogers eat paint

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 7,192 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vancouver Wa

Posted 17 March 2012 - 12:09 AM

Okay. It doesn't always do it, but I'll try it!
Posted Image

If you see someone pulling that here hit the report button and I'll teabag them =)

NorthWest Ballers club. TechPB feedback




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users