Jump to content


Photo

Smart Parts Ion


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Medicalblake

Medicalblake

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 16 April 2012 - 12:16 AM

I have a smart parts ion and i havent used it in about 3 months and i went to use it today and the gun read pressure and it didnt leak air anywhere and the gun would not fire, i replaced the battery and cleaned it 3 times. Any suggestions?

#2 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 22,147 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 16 April 2012 - 12:23 AM

What lube did you use, and how much?

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 Feedback - 23/0/0


#3 Medicalblake

Medicalblake

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 16 April 2012 - 12:42 AM

What lube did you use, and how much?

just the stock stuff i got. when i fire it comes out of the bottom of the solenoid.

#4 mr.satire

mr.satire

    Your birth is a mistake you'll spend your whole life fixing

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 849 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bay Area

Posted 18 April 2012 - 10:37 AM


What lube did you use, and how much?

just the stock stuff i got. when i fire it comes out of the bottom of the solenoid.


What comes out of the noid air? that is normal my guess is that there is too much lube on the bolt probably and your getting bolt stick. Wipe off the lube thats on there and apply the thinnest coat you can




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users