Jump to content


Photo

Azodin Blitz Bolt / hopper problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 hosfordryan

hosfordryan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 June 2012 - 07:12 PM

I have recently purchased my first paintball marker. I decided on the Azodin Blitz. I love this gun!
I had a few initial problems, but those are fine now. I was about to go out to play at my cousin's birthday party, so i decided to lube and check my marker. Everything was fine until i turned it on and put my Invert Halo Too on and tried out my gun. It shot about 3 times fine, but on the fourth shot the ball only went a few feet and the bolt didn't return to the back position. I thought it was no big deal, so i cocked the bolt back and tried firing again, the same thing happened. I dont know why, but i decided to try my gun with my old gravity hopper, and it worked perfectly! No breaks the entire day.
What do you think could be causing the problem?

#2 Paintb@ller

Paintb@ller

    Sophomore Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 382 posts

Posted 06 June 2012 - 01:29 PM

Mess around with your loader's settings and see if it makes a difference.

#3 acidburn917

acidburn917

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Location:United States

Posted 10 May 2013 - 08:49 PM

I think your load speed or sensitivity is too low. I had the same problem with mine and I found out that the loading speed was too low




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users