Jump to content


Photo

How to fix code fails


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 22,147 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 17 July 2012 - 07:58 PM

Go here: http://www.garyshood.com/htmltobb/

Copy the big block of code, paste it in the box that says "HTML:" then click the "convert HTML" button on the bottom. It should fix the code, giving you a clean format that you can just copy and paste back into your post.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 Feedback - 23/0/0


#2 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 17 July 2012 - 08:03 PM

isn't there also a box or something you can uncheck which fixes coding fails? I think it makes everything show up as html code like :dodgy: shows up as :.dodgy: without the . It was one of the admins that told me that. I'll try to find it.

#3 pb=life

pb=life

    I like penguins

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,135 posts
  • Gender:Male
  • Location:nor cal

Posted 17 July 2012 - 08:09 PM

I beleive it was crazylittle who told me to uncheck "Enable visual (RTE) editor?" under general settings.

#4 dertydood

dertydood

    Sophomore Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 posts
  • Gender:Male
  • Location:Springfield Missouri

Posted 31 July 2012 - 09:44 PM

This actually somewhat worked, except it took everything else that was on the page with it. Easy fix though.
Swap my Ego 11 parts! OG green for white, black, silver etc.... http://www.techpb.co...1

My feedback- http://www.techpb.co...howtopic=217960-




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users