Jump to content


Photo

BOB LONG "VICE" TADAO YAKUZA BOARD


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 numba1athlete09

numba1athlete09

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:CALI

Posted 14 March 2009 - 05:04 PM

Whats up yea I just got my Tadao Yakuza ULED Board for my bob long vice. Its a great board but theres one problem Im having that im hoping someone could help me with. I set my ROF to 20 BPS and I try to shoot it with the eyes on it will only shoots at 15BPS.With the eyes off it'll shoot 20BPS but with the eyes on the highest it goes is only 15. Im shooting the vice with a Dye rotor so I have no clue what the problem is.
Someone please help.


#2 Kaktus

Kaktus

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tananger, Norway

Posted 16 March 2009 - 06:39 AM

Whats up yea I just got my Tadao Yakuza ULED Board for my bob long vice. Its a great board but theres one problem Im having that im hoping someone could help me with. I set my ROF to 20 BPS and I try to shoot it with the eyes on it will only shoots at 15BPS.With the eyes off it'll shoot 20BPS but with the eyes on the highest it goes is only 15. Im shooting the vice with a Dye rotor so I have no clue what the problem is.
Someone please help.


whats the setting on bolt delay, dwell, CPF, eye delay. maybe you have to high settings!

#3 numba1athlete09

numba1athlete09

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:CALI

Posted 16 March 2009 - 02:28 PM

Whats up yea I just got my Tadao Yakuza ULED Board for my bob long vice. Its a great board but theres one problem Im having that im hoping someone could help me with. I set my ROF to 20 BPS and I try to shoot it with the eyes on it will only shoots at 15BPS.With the eyes off it'll shoot 20BPS but with the eyes on the highest it goes is only 15. Im shooting the vice with a Dye rotor so I have no clue what the problem is.
Someone please help.


whats the setting on bolt delay, dwell, CPF, eye delay. maybe you have to high settings!


haha hopefully because I cant find out whats wrong. but here are the settings of the board. Please tell if you see anything wrong. Thanks

Rate Of Fire: 20.0
Fine ROF Timing: 20.0 BPS
Debounce: 5.0ms
Anit-mech Bounce: 1
Cycle and Filter: 10%
Dwell: 6.0ms
Anti-Bolt Stick: Off
BIP Delay: 1ms
Bolt Delay: 14ms
Eye Mode: Forced

#4 Tucan9999

Tucan9999

    You never go ass to mouth!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Delaware

Posted 16 March 2009 - 05:09 PM

Take the loader delay off. Mine did that too.
TIMMY MILITIA Cause its the only club with MUTHA FUCKIN SNAKES
Mod App

#5 blkvicePU

blkvicePU

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male

Posted 17 March 2009 - 03:00 PM

edit: my settings
loader delay- 1
bolt delay- 3
debounce- 8
AMB- 2
CFP- 60%
dwell- 8ms
everything else stock

it will not bounce, I have been clocked at 19bps right handed and 12 left handed lol w/ these settings and my gun is 100% bounce free
and im running w/ my LPR at 50psi with +-2 at the crono

Edited by blkvicePU, 17 March 2009 - 03:04 PM.

Black/Gold MacDev Cyborg RX & Black Bob Long Vice (back up)
Prophecy
Crossfire 45/45
Purdue Xball 2009 Class A Xball NCPA National Champions
NTK

Indianapolis Mutiny

#6 numba1athlete09

numba1athlete09

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:CALI

Posted 17 March 2009 - 06:23 PM

Take the loader delay off. Mine did that too.


cool by any chance could you tell me how to do that

#7 Tucan9999

Tucan9999

    You never go ass to mouth!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Delaware

Posted 17 March 2009 - 07:35 PM

Read the manual and look for loader delay.
TIMMY MILITIA Cause its the only club with MUTHA FUCKIN SNAKES
Mod App




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users