Jump to content


Photo

Empire Sniper leaking from ASA.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Cap'n Biff

Cap'n Biff

    Lab Ogre

  • Members
  • PipPipPip
  • 700 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ontario

Posted 04 August 2012 - 12:56 AM

Hey all,

So, I loaned my Sniper to a buddy. He returned it and told me the gauge wasn't working. When I tried to air it up, it started leaking from the ASA. If I switch the ASA on, the marker airs up, but the gauge jumps to something right off the scale. I've tried adjusting the reg; the needle on the gauge moves, but it's off the scale. Even at minimum, the needle sits around 300 PSI.

Is it the gauge, or do I have to pull the whole damn thing apart and start looking for a blown o-ring?

Any help is greatly appreciated. Thanks.
Paintballs bounce off me like raisins off an Oldsmobile...
My Feedback
Lapco BigShot Assault A5 14"

#2 iamit

iamit

    Holding the line for the skinnys.

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male

Posted 04 August 2012 - 05:08 PM

if you zeroed out the gauge and its still showing over 300 psi then youll have to replace the gauge. as for the asa if its not a major leak then drop some oil into it.

#3 Cap'n Biff

Cap'n Biff

    Lab Ogre

  • Members
  • PipPipPip
  • 700 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ontario

Posted 04 August 2012 - 05:57 PM

Got it. That's done it. Thank man.
Paintballs bounce off me like raisins off an Oldsmobile...
My Feedback
Lapco BigShot Assault A5 14"

#4 Pimmen

Pimmen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 21 December 2012 - 11:42 AM

if you zeroed out the gauge and its still showing over 300 psi then youll have to replace the gauge. as for the asa if its not a major leak then drop some oil into it.


exactly where do i put the oil?




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users