Jump to content


Photo

Ego 9 rammer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Dust

Dust

    Newbie On the Block

  • Members
  • PipPipPip
  • 423 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mississauga, Ontario, Canada

Posted 15 August 2012 - 12:23 PM

Hey guys.
My friend just bought an ego9 off the internet and we went to go test it. It wouldn't shoot. After talking with the seller, trying to figure things out, we found that everything works fine, except the rammer wouldn't move. Does anyone have any ideas what to do?

#2 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,858 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 15 August 2012 - 01:26 PM

Are the regs open and allowing air to get to the gun? Have you tried a new battery? Clean and re-lube the ram?

Edited by andrewthewookie, 15 August 2012 - 01:27 PM.

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#3 crich775

crich775

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 218 posts
  • Gender:Female
  • Location:Tacoma, WA

Posted 02 February 2013 - 05:48 PM

A few questions first,
Will the ram not move at all? Or will it not move when aired up? Or will it just not move then the trigger is pulled?
Which rammer is it?
What are the board/LPR/HPR settings?
Rest In Peace Jacob Espindola 1-12-07
OEF Vet 2011-2012, Combat Infantryman Badge Recipient




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users