Jump to content


Photo

Need Help With Geo 3


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 sugarcoat

sugarcoat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paxton, IL

Posted 14 September 2012 - 06:36 PM

Hey guys and/or gals.  I recently purchased a Geo 3 and have been having problems with it.  It shoots just fine single shot and then when I get on the trigger it has bad velocity drop into the 120's-130's.  It gets bad bolt stick until I turn the regulator all the way down then work it back up until it shoots again and then when i start getting around the 280's it starts sticking again.  When i turn the regulator really high i hear a hissing sound coming from the regulator (i dont know if that matters or not).  I've tried cleaning/relubing the bolt multiple times with more, less, and the right amount of lube that jack wood shows to use on his video.  I've tried cleaning/relubing the regulator multiple times.  I've tried restoring the board to factory multiple times.  I've tried changing batteries and using high quality batteries.  I've tried using the non adjustable SFR plug and many different settings with the adjustable SFR plug.  I've also sent it into a PE tech and they relubed the spool and solenoid and got it working for a little bit, but when i got it back today it went back to doing the same thing.  I'm all out of ideas. And I already sent it into a service center, got it back, and still the same problem. I've also tried different tanks.

#2 SCHULER

SCHULER

    paintball isnt just a sport, it a way of life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,363 posts
  • Gender:Male
  • Location:cleveland,tx

Posted 31 December 2012 - 01:13 AM

it sounds like your dewell need to be tinkered with
Feedback>http://www.techpb.co...howtopic=210389
Gear bag>http://www.techpb.com/forum/index.php?showtopic=216345&st=0&p=3195781&fromsearch=1&#entry3195781




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users