Jump to content


Photo

Whats wrong with my Ion?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 member

member

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 03 November 2012 - 07:08 PM

ok so when you pull the trigger it won't shoot but the light blinks but when you keep hitting it after about 15 hits in a row it starts firing and when you stop firing the same thing happen its not the battery tried new ones and different brands and i lubed everything what is wrong with it anything will be appreciated
Thanks

#2 Aulldeath

Aulldeath

    Pain is irrelevent, yet inevitable.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,556 posts
  • Gender:Male
  • Location:Walton, Kansas

Posted 03 November 2012 - 07:15 PM

Does it have a stock board?
Posted Image
Yes, I work at Wal*Mart, got a problem with that?

#3 WiscoBaller

WiscoBaller

    Master Member

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,655 posts
  • Gender:Male

Posted 03 November 2012 - 07:31 PM

have you dissassembled the noid? Sometimes the noids gum up and it takes a few shots to get them to cycle properly. It could also be the coil on the noid going bad. I would attempt to set the trigger adjustment for the board switch further back, see if that changes it, and if not, the noid would be my next guess.

University of Wisconsin Whitewater Paintball Club
Sponsored by KEE, H2 Paintball, Empire
The Hooligans Paintball Team
Bob Long Victory Ripper Dye Rotor Dye Throttle 70/4500
Bob Long Ripper FST


#4 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 22,000 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 03 November 2012 - 07:31 PM

What's your dwell at? Do you have a QEV?

RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT 09 Impulse HB REV-i Macroless Mech Ion
Rotor Grillz PE 70/45 Feedback - 23/0/0

Closer & Angel A1 F/S/T


#5 Sydarm

Sydarm

    XTC + Ninja + Pinokio

  • TechPB Players Club
  • PipPipPipPipPip
  • 1,977 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oviedo, FL

Posted 03 November 2012 - 10:22 PM

Check the above issues, and also be absolutely certain that you have a brand new & premium 9v battery installed.

edit: Is it only a stock Ion board? Perhaps FSDO issue?

Edited by Sydarm, 03 November 2012 - 10:22 PM.


#6 member

member

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 04 November 2012 - 12:07 AM

Does it have a stock board?

no it has a cp 14 inch barrel

have you dissassembled the noid? Sometimes the noids gum up and it takes a few shots to get them to cycle properly. It could also be the coil on the noid going bad. I would attempt to set the trigger adjustment for the board switch further back, see if that changes it, and if not, the noid would be my next guess.


i could try that and before it starts firing theres like an air gap like a shot starts and fails

#7 member

member

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Posted 04 November 2012 - 12:09 AM

Does it have a stock board?

oh board yes i thought it said barrel sorry




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users