Jump to content


Photo

ETEK 3 Velocity Trouble


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Xtrerem PB player

Xtrerem PB player

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male

Posted 21 January 2013 - 01:53 PM

I am Having trouble get my Velocity over 240. I have the LPR all the way out the HPR all the way out and it will not go over 240. I have Cleaned it and done everything i can do. I need to get my velocity to 300 for tournaments. CAN SOMEONE HELP ME OUT.

Edited by Xtrerem PB player, 21 January 2013 - 01:54 PM.


#2 Soundwave

Soundwave

    I win paintball.

  • TechPB Players Club
  • PipPipPip
  • 660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Melbourne, Australia

Posted 22 January 2013 - 07:44 AM

Ok first do this for me:


Set your LPR to flush

Starting with your HPR all the way out, screw it in 3 1/2 turns.

Reset your board to factory settings: You do this by first going into setup mode (with tournament lock off and the marker off, pull and hold the trigger while turning it on) then resetting the board (while in setup mode, push and hold the tournament lock button for about 2 seconds until all the lights flash blue)

Take it to the range and test it.

Let me know what results you get

Posted Image


My Moderator Application: http://www.techpb.co...howtopic=196721


#3 thepaintballkidd

thepaintballkidd

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mass

Posted 30 January 2013 - 12:32 PM

Make sure there is no paint or dirt inside your marker and make sure it is lubed




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users