Jump to content


Photo

GOG Extcy not cycling after several shots.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 gogpaintballer

gogpaintballer

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • Gender:Male

Posted 13 February 2013 - 04:02 PM

My GOG Extcy wont fire any shots after a couple, even when the eyes are off. I have tried several different tanks it has been teched by a CPX tech who knows his paintball markers. I have the dwell at 32. What is wrong??
I am HOAGIESON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2 mr.satire

mr.satire

    Your birth is a mistake you'll spend your whole life fixing

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 849 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bay Area

Posted 13 February 2013 - 04:35 PM

Have you replaced the battery?

#3 Danny D

Danny D

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,036 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Posted 13 February 2013 - 04:59 PM

Battery is the culprit here. Use a fresh Duracell or energizer only!

If your using co2 it might have issues cycling at that dwell. A pinched hose can be another culprit, but unlikely. Easy to rule the last one out if you fire with grip frame off.
I would also try backing the tank out half a turn and not screw it all the way in. Put a tank o ring in the ASA as a bumper.

#4 gogpaintballer

gogpaintballer

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • Gender:Male

Posted 13 February 2013 - 08:52 PM

I have tried 4 different batterys both duracell and energizer. I am using compressed air.

Edited by gogpaintballer, 13 February 2013 - 08:52 PM.

I am HOAGIESON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#5 Danny D

Danny D

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,036 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Posted 13 February 2013 - 11:18 PM

Make a video, give the marker to me or gog to fix or try the other suggestions I give. What exactly do you mean by not firing? Does it try to cycle? Or just beep? Are the hoses pressurized?

#6 gogpaintballer

gogpaintballer

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • Gender:Male

Posted 14 February 2013 - 03:44 PM

Make a video, give the marker to me or gog to fix or try the other suggestions I give. What exactly do you mean by not firing? Does it try to cycle? Or just beep? Are the hoses pressurized?

It will shoot 2 to 4 paintballs at 280 fps then it with start rolling them out of the barrel, after this they get stuck in the barrel and starts to break paint.
I am HOAGIESON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#7 paul33kane

paul33kane

    Sophomore Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 473 posts
  • Gender:Male
  • Location:barrie ontario canada.

Posted 20 April 2013 - 04:09 PM

i have a envy blackheart and am having a very simular problem i used to use sleek lube went to techt gun sav grease and still having issues with balls rolling out and landing a few feet away from me so i am gonna clean everything agian reset factory defaults and try that anyone have any ideas what else it maybe. Was playing today it was cold minus 10 and thought the temp could contribute to this too..

Edited by paul33kane, 20 April 2013 - 04:10 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users