Jump to content


Photo

Broken Epiphany :(


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 nick freiberger

nick freiberger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:walpole MA

Posted 26 March 2009 - 09:17 PM

Hey guys. I have an epiphany that for some reason wont shoot. Its probably cuz it sucks and i hate it but i was too lazy to save up for a mini so ya. ok so when i try and shoot it, the power light just nonstop flashes red and nothing will happen. It is not leaking, and i cannot figure out why it is not shooting, and yes i hav battery and air, and my ASA is on. So ya i have no idea haha. All teh help i can get would be greatly appreciated. Thanks! :)
Timmy Militia

My Guns: Tippmann 98 Custom, Smart Parts Epiphany, Ironmen Timmy

"You aren't wealthy until you have something money can't buy"

#2 pmiboyz

pmiboyz

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,482 posts

Posted 26 March 2009 - 09:19 PM

Somthing with the eye's possibly......Is there paint in the hopper..haha jk

#3 Eric

Eric

    Failure is your ONLY option

  • Members
  • PipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:CANADA

Posted 26 March 2009 - 09:22 PM

If it's blinking red constantly it means there is something in the breach so it probably doesn't have anything to do with that.
Smart Parts SP1 Empire 08 Contact pants
Smart Parts Epiphany Eclipse 07 Hurricanes jersey
Draxxus Pulse Empire 08 Contact gloves
Pure Energy 68ci Proflexs

#4 nick freiberger

nick freiberger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:walpole MA

Posted 26 March 2009 - 09:23 PM

haha ya there is paint. shitty paint but paint nontheless haha. And idk cuz i cleaned off my eyes, and they seem fine, but ya it would make sense. However even when i turn the eyes off it wont shoot so idk.
Timmy Militia

My Guns: Tippmann 98 Custom, Smart Parts Epiphany, Ironmen Timmy

"You aren't wealthy until you have something money can't buy"

#5 nick freiberger

nick freiberger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:walpole MA

Posted 27 March 2009 - 08:31 AM

ya i know. the eyes are working fine but it just wont shoot
Timmy Militia

My Guns: Tippmann 98 Custom, Smart Parts Epiphany, Ironmen Timmy

"You aren't wealthy until you have something money can't buy"

#6 Abe

Abe

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 27 March 2009 - 10:34 AM

yes air is in the gun? does it make any sound? you could maybe have a broken board? or maybe you should check your dwell and ROFdelay settings. make sure using good quality battery (energizer/duracell). lube bolt too

#7 nick freiberger

nick freiberger

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:walpole MA

Posted 28 March 2009 - 11:10 PM

yes air is in the gun? does it make any sound? you could maybe have a broken board? or maybe you should check your dwell and ROFdelay settings. make sure using good quality battery (energizer/duracell). lube bolt too

o ya i forgot to check my dwell :/ and ya im using duracell so i dont think tahts it..but if my dwell was wicked low, wouldnt it still fire but just like 2 feet...same with an unlubed bolt...but the gun just like doesnt move at all haha..idk...im hoping its not my piece o shit stock smart parts board...i dont hav teh cash for an aftermarket board haha
Timmy Militia

My Guns: Tippmann 98 Custom, Smart Parts Epiphany, Ironmen Timmy

"You aren't wealthy until you have something money can't buy"




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users