Jump to content


Photo

Dye DAM (Brand New) Leaking Air


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Gingerbreadman

Gingerbreadman

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seattle, WA; Chicago, IL

Posted 24 April 2013 - 12:08 AM

I just got the new DAM not too long ago (two months) finally got around to getting air for my HPA tanks and gassed up this puppy to see how it shoots. I've been getting massive air leaks coming from the marker. I've popped out the entire bolt, found that the CAN and Power Tube seems to unscrew themselves relatively easily (even when I take that into account when I slap the bolt back in), the o-rings look fine but I am constantly getting air rushing out.

Should I give up trying to fix it myself (since it's still under warranty) and just send it back to DYE for them to fix? :blink: :o

#2 TK-421

TK-421

    Me So Horny! :D

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 25,916 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austin, Texas

Posted 24 April 2013 - 12:10 AM

Just send it to Dye and have them fix it, that'll be easiest.

#3 Gingerbreadman

Gingerbreadman

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Gender:Male
  • Location:Seattle, WA; Chicago, IL

Posted 24 April 2013 - 03:22 PM

Coo! :D took your advice and sent that puppy out to Dye Precision with the mail. Hopefully they figure out what's wrong. I hope it's not a solenoid problem. =( :mellow: :blink:




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users