Jump to content


Photo

Shocker Eigenbolt


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MedevilMIke

MedevilMIke

    Sophomore Member

  • Players Club
  • PipPipPip
  • 351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Massachusetts


Posted 10 June 2013 - 08:27 AM

I followed the instructions when I install the lurker bolt, but, something is still not right. I still hear a small air leak coming from somewhere in the gun and I don't hear it when I put in the stock bolt. I also have noticed that I'm not getting the efficiency because when I fire it I go through 1000 PSI per hopper. I have changed the o-rings several times and it's still keeps happening, I don't know what else to do.



#2 Snipez4664

Snipez4664

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 785 posts
  • Gender:Male

Posted 10 June 2013 - 11:51 PM

You need to find out what ring it's leaking from for us to be much help. I know some were damaged in the mail around the thing rear bore which caused some headaches on my part.
Posted Image

This post brought to you by: Lurker
Owner/Operator/Lead Engineer - Lurker Paintball
Check out our products at Lurker Paintball

#3 soundwave41

soundwave41

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:brantford, ontario

Posted 13 June 2013 - 11:52 AM

the magnesium eigens need to be broken in before you see the full efficiency gains. find the leak then post back up once thats fixed put lots of paint through it to break it in.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users