Jump to content


Photo

Luxe 2.0 - No shooting!

No shooting solenoid bolt air system

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ale.mapa

ale.mapa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts


Posted 29 June 2013 - 07:48 PM

    

    Hi Everybody!

My Luxe 2.0 don't shooting! The bolt is moving forward but no air pushing the ball, it seems that little air is coming out, so I'm thinking it's the solenoid that burned.    

 

Well, this is my first DLX Luxe and I still can't to play with them! I'm really sad with this!

    



#2 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 21,669 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 29 June 2013 - 07:51 PM

Have you tried a new battery? Have you changed any settings on the board? How much air do you have in your tank?


RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 • Feedback - 23/0/0

Fear is the mind-killer


#3 crich775

crich775

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 218 posts
  • Gender:Female
  • Location:Tacoma, WA

Posted 21 July 2013 - 08:38 PM

Fill your air, reset your setting, new battery, and new bolt sail oring.
Rest In Peace Jacob Espindola 1-12-07
OEF Vet 2011-2012, Combat Infantryman Badge Recipient





Also tagged with one or more of these keywords: No shooting, solenoid, bolt, air system

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users