Jump to content


Photo

HELP! AGD Tac One on/off won't slide down


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 5N1P3R

5N1P3R

    Senior Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,703 posts
  • Gender:Male
  • Location:Minnesota

Posted 23 August 2013 - 05:30 PM

Have my AGD Tac One, Special Ops Q-bow version. And upon having to install an adapter for the q-loader, and putting it back together, I realized the little silver rod on the (according to Eskimo's big post) on/off (internal part) was stuck down. So I pulled the on/off out with a tweezers, pulled the rod up a little bit, and now the entire on/off won't slide back in! When I try and slide the bolt into the marker frame, it just won't budge because the gold parts of the on/off isn't flush, and sticks above everything else! 

 

I can take pictures if they are needed, but I'm really hoping to get this to work by Sunday for a game! 

 

ANY help is appreciated! Thanks!





#2 TK-421

TK-421

    Me So Horny! :D

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 25,919 posts
  • Gender:Male
  • Location:Austin, Texas

Posted 23 August 2013 - 06:16 PM

Pictures would greatly help.



#3 Dev.

Dev.

    Totally a sophomore member

  • Members
  • PipPipPip
  • 599 posts
  • Gender:Male
  • Location:wat


Posted 23 August 2013 - 08:37 PM

Twist it back together. The brass onoff can vibrate apart into two pieces, just tighten it back together

PonyBounceSig.gif


#4 Eskimo

Eskimo

    Member #: 666 ( Seriously )

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,110 posts
  • Gender:Male
  • Location:Whitby

Posted 26 August 2013 - 09:45 AM

DSC08013.jpg DSC08008.jpg

 

2 things:

One, make sure you assembled the pin in by going from the top down (Pic referenced, the bottom is the part that sticks out the marker) else you will have that buldge sticking out 
two: putting a little lube on the O-rings really helps, Also, Look into your Valves On/Off Assembly Housing (The hole where it goes) Make sure there that the white O-ring that sits on the top of your On/Off assembly isnt shoved in there. (Or if it is, that its sitting correctly) 

If you have the ULT on/off Assembly, Ensure that the pin is in the correct orientation, that the O-rings are wet with some oil, and the two brass parts are screwed together. 
with the ULT, if you put more shims on it then it will stick out and make it difficult to install the valve, Try removing 1-2 Shims and then putting it back in. 

Hope this helps
Im amazed people still read my post lol


Edited by Eskimo, 26 August 2013 - 02:33 PM.

Citrus Connection
Proudly Partnered With: PBL, TechPB, Pinokio Hoppers, HK·Army


#5 Dev.

Dev.

    Totally a sophomore member

  • Members
  • PipPipPip
  • 599 posts
  • Gender:Male
  • Location:wat


Posted 26 August 2013 - 11:56 AM

2013-08-26125156_zps045b7621.jpg

 

no, you can unscrew it.


PonyBounceSig.gif


#6 Eskimo

Eskimo

    Member #: 666 ( Seriously )

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,110 posts
  • Gender:Male
  • Location:Whitby

Posted 26 August 2013 - 02:33 PM

Bah I forgot. Ima  moron.

Yes then ensure both are finger tight,


Citrus Connection
Proudly Partnered With: PBL, TechPB, Pinokio Hoppers, HK·Army





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users