Jump to content


Photo

dp fx chop balls

chop balls dp fx

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 cjohanson1

cjohanson1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 15 February 2014 - 08:31 PM

ok guys  ive had this fx for a month been chopping balls, so i read take a detent out seemed to help but if i shoot fast it will chop a ball. ive also tried to move my dwell from 6 to 8 stil nothig any help woud be awesome thanks



#2 zecrom_89

zecrom_89

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 787 posts
  • Gender:Male

Posted 15 February 2014 - 08:39 PM

Factory reset your board. To deal with this do this

1.Put a fresh battery in

2.Lude up the ram and bolt

3.Check the detents and eyes make sure they are not damaged or mis shaped, also make sure eyes are clean

4.Check your loader, and if you are using a halo with adjustable speed change it to the lowest speed

5.Try different paint



#3 tallsmallboy44

tallsmallboy44

    Space Cowboy

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5,388 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio

Posted 15 February 2014 - 09:37 PM

Make sure your detents are in good shape and your eyes are clean and working. Try lowering your speed/tension/force settings on your loader. Also try different paint. The weather could also be a factor if you love in an area where it is cold. Lastly, your lpr may be set too high. Try lowering it.

fuck yolo
#carpediem

Feedback 2/0/0   Buy my shit here: http://www.techpb.co...-bob-long-vcom/


#4 zecrom_89

zecrom_89

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 787 posts
  • Gender:Male

Posted 15 February 2014 - 09:54 PM

Make sure your detents are in good shape and your eyes are clean and working. Try lowering your speed/tension/force settings on your loader. Also try different paint. The weather could also be a factor if you love in an area where it is cold. Lastly, your lpr may be set too high. Try lowering it.

the FX doesnt have a LPR only a volumizer



#5 andrewthewookie

andrewthewookie

    Shaaaaaaaaaaaaaaaaarks :(

  • Chat Coordinator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 22,147 posts
  • Gender:Female
  • Location:Your bedroom


Posted 15 February 2014 - 10:06 PM

What loader do you have? Are they actual chops or just barrel breaks?


RebelSignaturejedicode-1.jpg
Hybrid SFT • 09 Impulse • HB REV-i • Macroless Mech Ion
Rotor • Grillz • PE 70/45 Feedback - 23/0/0


#6 Jawz

Jawz

    Boss Ass Bitch

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,826 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Lake Ontario

Posted 16 February 2014 - 01:35 AM

It's almost always the detents, if you're unlucky enough it might be the noid, I always had this really off problem with the noid that would make the ram shoot forward slightly after hitting the back cap bumper causing a ball to chop (depending on the paint of course, spectrum didn't have that issue unless I decided to refrigerate it the night before).


3_zpsxumdj9dm.gif

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users