Jump to content


Photo

marker leaks when the co2 is put in and wont fit in all the way


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 BEASTY

BEASTY

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,394 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cali

Posted 16 July 2009 - 04:11 PM

ive tried everything new tanks o rings cleaning it but my manlual isnt helping at all HELP!

What you NEED to do is mark your territory, Pee on/in the WHOLE school. I mean EVERYWHERE just SOAK IT.

↔↔ Beasty Barrel Socks ↔↔ 46/0/0↔↔


#2 bigvin95

bigvin95

    Watch out behind you!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,975 posts
  • Gender:Male

Posted 16 July 2009 - 04:12 PM

Which marker?

#3 BEASTY

BEASTY

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,394 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cali

Posted 16 July 2009 - 04:12 PM

Which marker?



PMi piranah

What you NEED to do is mark your territory, Pee on/in the WHOLE school. I mean EVERYWHERE just SOAK IT.

↔↔ Beasty Barrel Socks ↔↔ 46/0/0↔↔


#4 PacosTacos88

PacosTacos88

    hetero-flexible

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,049 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rapid City, SD

Posted 16 July 2009 - 04:13 PM

What marker and where is it leaking from?

9571786023_b75503e9e4.jpg


#5 BEASTY

BEASTY

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,394 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cali

Posted 16 July 2009 - 04:13 PM

What marker and where is it leaking from?



idk it sounds like the berral but i can figure it out.

What you NEED to do is mark your territory, Pee on/in the WHOLE school. I mean EVERYWHERE just SOAK IT.

↔↔ Beasty Barrel Socks ↔↔ 46/0/0↔↔


#6 PacosTacos88

PacosTacos88

    hetero-flexible

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6,049 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rapid City, SD

Posted 16 July 2009 - 04:17 PM

Have you tried replacing the orings on the valve?

Or just take it apart and lube the whole gun.

9571786023_b75503e9e4.jpg


#7 BEASTY

BEASTY

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,394 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cali

Posted 16 July 2009 - 04:19 PM

Have you tried replacing the orings on the valve?

Or just take it apart and lube the whole gun.



yes and yes nothing seems to work. im dreading having to take it to someone and having them fix it for me.

What you NEED to do is mark your territory, Pee on/in the WHOLE school. I mean EVERYWHERE just SOAK IT.

↔↔ Beasty Barrel Socks ↔↔ 46/0/0↔↔


#8 Christopher

Christopher

    Ignore Me

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,569 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 16 July 2009 - 04:19 PM

Try cocking the gun before airing it up.

#9 BEASTY

BEASTY

    Uber Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 14,394 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cali

Posted 16 July 2009 - 04:22 PM

Try cocking the gun before airing it up.



oohk thanks i didnt relise that.
im stupid thanks for the help!

What you NEED to do is mark your territory, Pee on/in the WHOLE school. I mean EVERYWHERE just SOAK IT.

↔↔ Beasty Barrel Socks ↔↔ 46/0/0↔↔





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users