Jump to content


PumP FreaK

Member Since 18 Jan 2011
Offline Last Active Jun 23 2011 11:31 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: KP11 Leak Straight out of box

18 June 2011 - 07:26 PM



adjust the velocity. idk much about KP's but if they're anything like cockers it sounds like there's too much pressure on the valve. Not broken though just needs to be adjusted.


Okay... adjusted the reg...now it won't fire... Posted Image

BTW No air coming out of barrel or anything now.. just won't fire.


okay that is because you lowered it too much so that the reg is closed off. try raising it little by little. also try adjusting the velocity as dominerva said



Oh! okay.. sorry.


In Topic: KP11 Leak Straight out of box

18 June 2011 - 06:40 PM

adjust the velocity. idk much about KP's but if they're anything like cockers it sounds like there's too much pressure on the valve. Not broken though just needs to be adjusted.


Okay... adjusted the reg...now it won't fire... Posted Image

BTW No air coming out of barrel or anything now.. just won't fire.

In Topic: KP11 Leak Straight out of box

18 June 2011 - 06:28 PM

probably a pressure issue. Have you tried messing around with the reg? Probably wouldn't hurt to look at you valve either.


So I maybe adjusting the velocity or unscrewing the reg and looking at it?

Sorry, but I am as below my name says... a Newbie!

In Topic: KP11 Leak Straight out of box

18 June 2011 - 05:54 PM

pump it before screwing in the tank.


I tried that a few minutes ago... still coming out..

In Topic: BeeFy's Wimisical Pump Sale!

01 March 2011 - 10:08 PM

200 for the FBM