Jump to content


L-Jay

Member Since 24 Oct 2008
Offline Last Active Jan 29 2012 05:56 AM
-----

Topics I've Started

Azodin Breaking Paint

28 November 2010 - 01:39 PM

Hi all,

Went to get my kaos pump out for a day of play, chronod to 260-270 and it literally became a blender. Firstly we thought it might be the paint but that was not the case as every other gun was shooting just fine. Secondly we thought it may be the rotor loader (an overkill I know) so we tried a gravity fed and feeding the paint in one at a time but still the gun liquidated my paint with a barrel break every time.

The gun is set up as normal out of the box with no reg added or anything added just straight out of the box. Has anyone had this problem and if so, how did you resolve it??

Many Thanks
Lewis

Tippman Challenge at Holmbush

08 August 2010 - 04:20 AM

Just wondering if anyone from here is going. I know I am and so is Benjy85pb but just thought I would shout and see who else.

SLG UL Urgent help

31 July 2010 - 03:33 PM

Right im playing tomorow and just went to do the regular chrono etc before tomorow to save time and i turn the gun on and am met with the fucking thing being on full auto. I turn off the air, switch the battery, new o rings on the bolt, re lube it and try again. For every 1 trigger pull it fires twice. I set all the settings back to default and turn it back on. The same thing occurs and then the fucking thing starts full auto all over again.

I'm playing tomorow and am royally fucked if I dont get this thing going.

Has anyone got any suggestions?

Lewis